Personvernerklæring

Discgolfshop AS er behandlingsansvarlig av personopplysninger innhentet på DGshop.no. Denne erklæringen er sist oppdatert 24/7-18 og oppdateres fortløpende.

Formål

Anskaffelse og behandling av personopplysninger gjøres på bakgrunn av følgende hovedformål:

  • Salgsopplysninger i forbindelse med levering av produkter, regnskap og bokføring.

  • Analyse av nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen.

  • Målretting av markedsføring av annonsert innhold, f. eks. produkter, til relevant publikum.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt, lagre informasjon for nettstedsanalyse og innhenting av informasjon for å kunne målrette markedsføringen av f. eks. produkter på nettstedet. Les mer om hvordan informasjonskapsler kan administreres: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler


Navn/Tjeneste

Formål

FORM_KEY

Lagrer tilfeldig generert nøkkel som brukes til å forhindre forfalskede spørringer til nettsiden.

PHPSESSID

Sesjons-ID på serveren.

GUEST-VIEW

Muliggjør at gjestebrukere kan se og endre ordre.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

En lenke til informasjon om handlekurven og hvilke produkter som er besøkt.

STF

Informasjon om produkter du har tipset venner om på e-post.

MAGE-CACHE-SESSID

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

MAGE-CACHE-STORAGE

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

MAGE-CACHE-TIMEOUT

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

SECTION-DATA-IDS

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

PRIVATE_CONTENT_VERSION

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

X-MAGENTO-VARY

Tilrettelegger caching av innhold i nettleseren for å få sider til å lastes raskere.

MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION

Tilrettelegger oversettelse av innhold til andre språk.

MAGE-TRANSLATION-STORAGE

Tilrettelegger oversettelse av innhold til andre språk.

ADDTHIS

Et utvalg av cookies fra addthis.com som muliggjør en delingsfunksjon av sidene.

GOOGLE-ANALYTICS

Anonymisert loggføring av hvordan nettstedet blir brukt for å kunne forbedre nettstedet.

FACEBOOK-PIXEL

Analyse og markedsføring av nettstedet.


Personopplysninger

Personopplysninger som lagres om deg som bruker av nettstedet omhandler posisjonen din (basert på IP-adressen), hvordan du navigerer på nettsiden og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet ditt. Når du registrerer deg på nyhetsbrevet vil e-postadresse bli lagret. Når du legger en ordre vil navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse bli lagret.

Nettstedsanalyse

Nettstedet bruker Google Analytics for nettstedsanalyse for å forbedre brukeropplevelsen på dgshop.no. Ingen personopplysninger blir i denne forbindelsen lagret, kun anonymisert informasjon.


Videre brukes Facebook Pixel for nettstedsanalyse og målretting i forbindelse med markedsføring av innhold vist på denne siden. Data som blir innhentet av Facebook Pixel er regulert mellom nettstedets bruker og Facebook gjennom brukervilkårene på Facebook og kan til enhver tid endres her: https://www.facebook.com/ads/settings

Databehandling og rettigheter

Discgolfshop AS behandler informasjonen som er innhentet kun etter formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Informasjonen vil ikke bli solgt eller delt med andre med mindre det foreligger en databehandleravtale med en tredjepart. Databehandleravtalen vil ikke ha annet omfang enn formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.


Brukeren har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger og ellers de rettigheter som følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning. Brukeren kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av sine personopplysninger.


Dersom du har forespørsler eller spørsmål som angår personvernerklæringen eller dine personopplysninger, send en e-post til kundeservice@dgshop.no.